събота, 7 юли 2012 г.
Kırcaali'de satılan karpuzlar kabak tadı veriyor
Son yıllarda Haskovo bölgesinden Kırcaali'ye gelen Harmanli ve Lübimets karpuz ütericileri, rekoltesi (verimin) fazla olması nedeniyle, Kırcaali Üreticiler pazarında normal karpuz yerine kabak aşılı karpuz satıyor. Ancak kabak karpuzu tat olarak hiç bir şekilde gerçek karpuzun kalitesine ermiyor. Bu yüzden insanlar, haklı olarak, karpuz almaya korkuyor,
Kabak aşısı karpuzlar, üretici ve satıcı açısından avantajlı ancak tüketici açısından dezavantaj oluşturuyor.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
0 коментара:
Публикуване на коментар
Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.