понеделник, 13 май 2013 г.

Bir seçim günü





Bulgaristan'da yapılan genel seçimler Kırcaali Bölgemizin köylerinde nasıl geçiyor...
Strandjevo, Pashintsi, Kotlari, Potochnitsa, Ribino, Zvezdel, Tokachka ve Krumovgrad'tan seçim günü fotoğrafları. Video izle - 1








9 коментара:

Анонимен каза...

Bu resimdekiler Dimitir Blagoev ve Georgi Dimitrov mu ,ey cahil turk halki yaziklar olsun size,su andan ote bg turklerin isi bitmistir.Su resimdeki agent Mestan aksam gazetecilere bize Tukiye cok baski yapti bizim onlarla isimiz yok ,dinle imanla isimiz yok biz laikiz dedi

NURHAN каза...

Turkiyede yasayan bulgaristan turkleri Kasim Dal, ve Korman Ismailova vermediler oylarini, a agent Pavel, ve Hristo Biserov gibi serefsizlere oyunu verdiler.Yaziklar olsun boyle rurklere ! 1989 yilinda agent Sava, ve agent Pavel gibilerin yuzunden dayak yediniz, ve hor goruldunuz, ve Turk devletinden yardm istediiniz.Turk devleti sizden yardim istedi zaman Kasim Dal icin, siz onu sirtinizi dondunuz, ve Sava ile Paveli desteklediniz.Insallah bunun hesabi sorulur siz gibi hainlerden !

Анонимен каза...

ben türkçe konuşmakatan utanıyorum türk isminden ,,türk dilinden utanıyorum rahatsız oluyorum diyen mukades nalbant aoy verenler türk olamazlar onlar kırma açıkça söylüyorum..

Анонимен каза...

Mukatez Nalbant su anda Sofyada yasiror agent Savanin sayesindeBu secimlerde Kircali bolgesinden nilet vekili adayi okdu.Namusuzlar !

Анонимен каза...

"AJAN SAVA" yazarken parantez içine lütfen "Ahmet Doğan" yazın, bizim Amed daha ajan Sava'nın kim olduğunu bilmeyebilir. Bunu da hesaba katalım lütfen!

Анонимен каза...

Güzel Türkçemizde "agent" kelimesi yoktur, güzel Türkçemizde "ajan" kelimesi kullanılır. "Ajan" kelimesi Almancadan Fransızcaya, Fransızcadan da Türkçeye girmiştir. Bulgarcaya ise doğrudan almancadan girmiştir. Almanca da "Agent" denir.

Анонимен каза...

Kircaalili

Secmene dediler,oyunu 40 numaraya ver anladin mi,secmen tamam dedi .
Cingenelere dediler oyunu 40 numaraya ver tamam mi,secmen HAYIR dedi parayi basarsaniz oyumu satarim dedi ve onlari minibuslarla tasidilar ve paralan aldilar oylarini serefsizler.

Sonunda yine satilmis hainler taraftari turk demeye varmadimiz insanlar oldu onlar 40 dediler 40 kullandilar ama BEDAVADAN CINGENELER ISE PARALARA DOYDU YINE ,HAIN YALAKALARI ISE DENILENI YAPTILAR VE CINGENELER KEYFLENIRKEN PARALARI ALINCA ARTIK BIZDEN OLMAYANLAR SUMUKLERINI AKITIP AKITIP GEZSINLER BIR 4 YIL DAHA AC VE ISSIZ

Анонимен каза...

SAVA PAVEL VE KIRK HARAMİLER KAZNDI E NE DEMİŞLER KENDİM YAPTIM KENDİM BULDUM EĞER CESARETİNİ KULLANMAYIP HAİNLERİ DEĞİŞTİRMİYORSAN VAY HALİNE DEMEKTİR BAŞINIZA GELECEK VAR DEMEKTİR.

Анонимен каза...

bgtürklerinin elinden ajanlıktan başka bir şey gelmiyor, tek yaptıkları iş ajanlık işi.. bak resimlerde şu hallerine ...

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.