понеделник, 5 октомври 2015 г.

HASAN AZİS SEÇİM İÇİN İDDİAYA GİRDİ (Video)

Pazar günü Kırcaali’nin Broş /Tekke/ köyünde düzenlenen Mayeye Hak ve Özgürlükler Hareketi /HÖH/ Kırcaali Belediye Başkan adayı Hasan Azis, Kırcaali Belediye Meclis üyesi adayları, muhtar adayları, Kırcaali'den, çevre köylerden, Avrupa'dan veTürkiye'den yüzlerce kişi katıldı.
BSP Kırcaali Belediye Başkan adayı Georgi Küçükov, Milko Bagdasarov, Nazmi Mümin ve bazı diğer BSP Kırcaali aktivistleri de şenliği ziyaret edenler arasındaydı.
Hasan Azis ve korteji, önce köyde bulunan Dallı Ali Baba Türbesini ziyaret ettiler.
Daha sonra HÖH'lüler, Mayeye gelen genç ve yaşlı vatandaşları bir bir selamladılar ve bayramlarını kutladılar.
Mayede bir konuşma yapan Kırcaali Belediye Başkan adayı Hasan Azis, 25 Ekim seçimlerinde partisine destek istedi. Hasan Azis , BSP Kırcaali Belediye Başkan adayı Georgi Küçükov'a hitaben Broş köyü HÖH muhtar adayının, BSP adayı karşısında seçimleri kazanacağını savunarak "İddiaya girelim, 25 Ekim'deki yerel seçimlerinde, BSP'nin Broş köyü adayı kazanır ise, size 40 kilo helva ( BSP Broş köyü muhtar adayı bölgenin en ünlü helva üreticisi) ısmarlayacağım. Eğer bizim adayımız kazanır ise, siz bize 40 kilo helva ısmarlayacksınız" diye konuştu.
Hasan Azis konuşmasında, HÖH partisinin birliğin, hoşgörünün ve başarının anahtarı olduğunu söyledi ve halktan 4 numaralı pusula ile oy kullanmalarını istedi.
24 kırcaali

Video https://www.youtube.com/watch?v=Q-aMUiHYFqE&feature=youtu.be






0 коментара:

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.