петък, 25 януари 2013 г.

Savunucular "Oktay Yenimehmedov'u dövenlere dava" protestosuna çıkıyor

Facebook'ta birleşen Oktay Enimehmedov savunucuları, "Oktay Yenimehmedov'u dövenlere dava" adıyla Hak ve Özgürlükler Hareketi’nin (HÖH) kurultayında Ahmet Doğan’a saldırı girişiminde bulunan gencin feci şekilde dövülmesine tepkilerini göstermek amacıyla Cumartesi saat 10.00'da Kırcaali mahkeme binası önünde toplanıp protesto gösterisi yapacaklar.
Bu arada, kardjali.bgvesti.net sitesi, haber kaynağını açıklamadan protesto gösterilerinin 2 Şubata ertelenmesinin sözkonusu olduğu yorumunu yaptı.  Oktay Enimehmedov savunucularından bir Kırcaalili çıkan yalan haber hakkında ”Gerçekleştirmeye hazırlandığımız protestonun, Kırcaali'de bilinen siyasetçilerin baskıları sonucunda engellenmeye çalıştığının bir göstergesi” diye konuştu.

4 коментара:

Анонимен каза...

DPS insanları, protesto olursa yakarız süründürürüz diye korkuttu galiba

Анонимен каза...

HABERTURK
Yillarca halkina zarar verip sömurenlerden asla ve asla korkumuz yoktur ve olamazda.
Biz 1984-1989 yillari yasayanlar o zaman korkusuzduk hic kimseden korkmadik ve yilmadik bugun ise onlardan korkacak kimse halkimizdan cikipta korkusu oldugunu söyleyemez ve yokturda korkan.

Halkimiz onlardan korksaydi GERBE oy vermezdi son iki secimdede husrana ugratti dps arlari.

Kanun neyse uygulanacaktir o gencimize saldiranlar mutlak suratle cezalari kesilmelidir.

O gencimize kufurler savurup,öldurun diye bagiranlar,ana avrat kufur edip tekme tokat savuranlar eger ceza almazlarsa savcilik mahkemelerde onlari surumdurmezse bizler hesap soracak gucte oldugumuzu herkez bilsin ve Bulgaristani Avrupa uzerinde uygulayacagimiz bilgilendirme konusunda ve israrci olacagimizi ve cezalarindirilmalari icin ve kanunlarin onlari icinde islemesi icin her turlu calismayi yapacagiz ve yapmaktayizda o gunden beri.

Suc isleyen cezasiz kalmamalidir,nasil benim halkim haksiz yere bile olurken cezalar aliyor bunlar suclu iken ise cezalari kesilecegine herkez emin olsun.

Kircali mahkemeleri onlari saldirganlari temize cikarmaya calisbalir cunku yillarca onlarin aleyhinde kararlar almakta hem savcilik hem mahkeme FAKAT HER SEY DEGISMEK UZERE VE HALKIMIZ BILSIN KI SAVCILARIN HAKIMLERINDE GÖREVLERINE SON VERMEK VE ACIGA ALINMALARI MUMKUNDUR ARTIK CUNKU YÖNETIMDE KANUNLARI UYGULAYAN VE YANLISIN YANINDA YER ALMAYAN HUKUMETTE GERB PARTISI VAR höh yada dps degil.

Hersey daha guzel olacak kismetse NPSD gelince ve iktidar ortaga olunca,Sayin Korman Ismailov,Sayin Kasim Dal,Sayin Kircalili degerli kardesimiz Tasim Tasim kardesimiz ve arkadaslarimiz var iken halkimizin yaninda ,HALKIMIZIN YARINI DAHADA GUZEL OLACAGINI HERKEZ IYI BILSIN VE DESTEGINIZI ASLA BU KISILERDEN ESIRGEMEYIN,yoksa daha cok ayak altina linirsiniz dusuk maaslarlan calismaya devam edersiniz siz halkimiz yuksek okullar bittirdiginiz halde sizi asla ise almazlar fakat kendileri evin icinde 4 nufuslu ailede olsalar hepsi devlet dairelerinde guzel devlet islerinde olurlar.

Sayin Kircalili Tasim Tasimin dedigi gibi köydeki kmetlerden baktiginda yillarca halkini sömurmuslerdir en iyi arazileri sizin olan sizin hakkiniz olan arazileri almislardir,kircaalide devlet deireleri ve köylerdeki var olan daireleri alanlar kendileri sizin haberiniz bile olmadan yetmedi kendi cocuklarini halkimiz issizken en guzel devlet islerine kircalide yerlesmislerdir.

Анонимен каза...

"DPS" - "DPS" derken kim kazanmış oldu, insanlar mı . ajanlar mı?

Анонимен каза...

HABERTURK

Kazanan tabi ki Kircaalili komunisma zamaninin Kadir kvartalenin cocuklari ve o gencimize sofiada saldiran torunu oldu.

Cunku komunisma zamanindada agresivdiler bugunde demokrasinin var oldugundada agresiv bunlar.

Kadir militsiayin torunu önce iki sene önce bulgaristanda telefonda cemden ororspu kari siparisi vermekle unlendi ve daireleri basildi polis tarafinda her kezin bildigi gibi.

Bugun ise o genc sofiada yalakalik yapam derken dahada ileri gitti o baygin halde savunmasiz halde yerde yatan gencimize saldiranlardan biridir.

Ustune ustelik kircaalide tertemiz genclerimiz varken onlar genclik kollarinin basina daha bugune kadar gelemediler,malesef fuhuslan unlenen kadircik baskan oldu genclik dps kollarina.

Obshtinski proektde calistigini ögrendimiz gen bulgarcayi bilmezsken nasil proekt hazirlayabiliyor daha anlamis degiliz sana soruyoruz onlarin arkasinda olan kircaali belediye baskani Azis aga nerde culsuz,hirsiz,halkini satan varsa,halkin arazilerini alan varsa,nerde suclular varsa,nerde halkini satan ve akrabalari varsa onlara is servet arazi daireler veren Azis aga sana soruyoruz nerdende bunlari secmece buluyon ve her iznin altina sen imza atiyon..

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.