вторник, 22 януари 2013 г.

Oktay Yenimehmedov savunucuları Kırcaali'de protesto gösterisi düzenleyecek

Facebook'ta, Bulgaristan'da sayıları 11 600 'ü bulan Oktay Enimehmedov savunucusu bir grup  toplandı. "Oktay Yenimehmedov'u dövenlere dava" adıyla Hak ve Özgürlükler Hareketi’nin (HÖH) kurultayında Ahmet Doğan’a saldırı girişiminde bulunan  genci savunmak için 26 Ocak 2013 tarihinde Kırcaali mahkeme binası önünde protesto gösterileri düzenlemeye hazırlanan grupa çok sayıda Kırcaalinin katılacağı tahmin ediliyor.
 Haber kaynağı rodopi24.com ve 24 casa

6 коментара:

Анонимен каза...

fes,helal olsun genci savunan gruba,onlari kutluyorum ,yetise bilirsem ben de katilacagim savunucularin protosto grubuna.fes

Анонимен каза...

bence en çok 10 kişi gelir halk DPSden çok korkuyor, müzisyen dostlarım var, seçimlerde iş bekliyorlar ..sıkı sa gitsinlen sonra hepsi dışarı - her türlü zorluk çıkarırlar karşılarına

Анонимен каза...

HABERTURK

Bazi perefsizler halkinin cikarlari icin calisanlara Sayin diye bahsetmeyi ihmal ediyor,malesef hainlere,ajanlara,donosniklere,otryadniklere ve halkina zarar ve zulum edenlere bazi yalakalar Sayin demeye bugunlerdede devam etmekte.
Biz ise SAYIN kelimseini halkimizin cikari icin her seyi göze alan insanimiza SAYIN kelimesini yakistiririz ve bizim icin SAYIN Oktay Yenimehmedov'dur ve gencimizi tabi ki savunuyoruz ve yanindayiz her konuda.

Bu bizim ve bizden olan gencimizin hareketini bir yere brakiyoruz ve o konudan otomatik olarak ona baygin oldugu halde savunmasiz oldugu halde ana avrat kufurler edip ve kendilerini erkek e koyanlarin kardesimize tekme tokat saldiranlari kiniyoruz ve kimayida gecip cezasiz kalmamalari icin elimizden geleni cezalandirmalari icin yapacagiz ve bu konuyun örtpas edilmesine izin vermiycaz diye daha o ilk gun gencimizin o insanlik disi saldiriya maruz kalinca daha o dakikalarda o gencimizin yaninda yer aldik ve almayada devam edecegiz.

Hodri meydan saldiriyi yapan perefsizlere,kanun önunde ve halk önunde hesabinizi verceksiniz.Sizin borunuz ve kanunsuzluklariniz sona erdigini size halk olarak and ictik ve kanun ne diyorsa o kanun size cezanizi verecektir.

Bu duzenlenen protesto icin -"Oktay Yenimehmedov'u dövenlere dava" adıyla Hak ve Özgürlükler Hareketi’nin (HÖH) kurultayında Ahmet Doğan’a saldırı girişiminde bulunan genci savunmak için 26 Ocak 2013 tarihinde Kırcaali mahkeme binası önünde protesto gösterileri düzenlemeye hazırlandigimiz o orada o gun herkezi bekliyoruz ve BIZDE orada olacagimizi ve sizlerinde halkimiz olarak destek vermeniz icin görusmek uzere.

Savunmasiz halde olup baygin ve etkisiz halde olan gencimize saldiran perefsizlerin cezasiz kalmasi mumkun degildir ve olmamalidir ve samka im mrasna..Bu o gencimize saldiran perefsizler ayni sekilde halkimizin yillar önce hapishanelerde surunmesine yine neden olanlardir bunlar CEZASIZ kalmayacaktir ve kkalmamalidir.

Ulan erkekseninz artik Kircali meydanlarinda,TC devletinde veya Avrupa olsun cikipta oy isteyin görelim sizi tekme tokat halkimiza genclerimize nasil saldirilirmis birdaha bizlerede gösterirsiniz bakalim yakindan görelim samka vi mrasna dolna.

Yasasin Cumhurbaskanimiz Sayin Plevneliev,GERB Partisi ve Sayin Boyko Borisov ve Hosgeldin NPSD ve yeni liderlerimiz Sayin Kasim Dal,Sayin Korman Ismailov bizler sizlerle yolumuza devam edecegimize and ictik ve gereken yapilacaktir.

Yanindayiz,seninleyiz ve sana yapilanlari unutmiycaz unutturmiycaz SAYIN Oktay Yenimehmedov.

Vardik,Variz ve Var olmayada devam edecegiz...

Анонимен каза...

HABERTURK

Dikkat! Dikkat !! Dikkat !!!

Sayin
Oktay Yenimehmedovu ana avrat kufredip tekme tokat saldiran yalakalar ve halk dusmanlari kimler resimlere bakiniz taniyacaksiniz.

Bu linki kopyalayip aciniz ve 4 cu resime iyi bakiniz her kezin tanidigi bir surat :

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1732607

o resimdeki genc sag kösedeki elini kaldiran genc bulgaristan ve kircalide fuhustan unlenen ve polis tarafindan dairesi Basilan orospu kari satin almaktan Kadir Kadirov onun kim oldugunu ise aciklayalim bildigimiz kadar:

1-Dedesi komunisma zamanin azrail Kadir kvartalen halkin dilinde Kadir militsia

2-Bu gencin babasida yine kadir militsia sayesinde o da militsioner yani polis oldu,vazrojdentside avtmivkacidi mustakli sebo sonrada birinci bloklarda avtomivkacidi ve bekcilik yapiyor tutuneva promislenosta
cunku babasida o polislik görevinden atilmis pasaportunu satmakla suclanmis

3-annesinin ise devlet görevine son verdi zemedeliada calisiyordu sarisin aysel hanim sonrada yeni isi hemen höhluler yine ayarladi kendisine

4-amcasi ise yani babasinin kardesi Kircali belediyesinde Transportun sefiydi unlu Orhan aganiz kimsenin o belediyeden atamadigi bugune kadar

5-Bu genc ise Kadir Kadirov kimdir haberlerden ve televizionda yayinlari 2 senedir devam eden genc telefonda orospu söyleyerek dayresi fahise sucundan basildi,sonrada höh partisi tertemiz halkimizin gencleri varken onlara görev vermediler ve bu genci göreve getirdiler höh genclik kollarinin baskanligina kircalide,yetmedi okulu bitirir bitirmez hemen isini ayarladilar yine o otets payisiy okulunun bahcesinde obshtinski proektide ekspert oldu ve gördugunuz kadar resimlerde bayada erkek kesilmis vay palaka seni saldirganlasmissin lan sen bu saldirganligini dedenin adani tasiyorsun diye kadir militsiadan aldinsa sen unutma ki komunismada degilsin ve tasa carpiyorsun o tas senide carpabilir.

Bu gencin annesinin,babasinin ve amcasinin arkasinda ise unlu osman remzi ve azis hasan ve haberkircaali.com var bunlar daima halkina zarar verenleri ve gecmisi bugunu ve yarini kirli gencleri ve insan degilmiycek kisiler secerler halkimiza zulum etmeye devam etsinler diye..

Bu aciklama dun pazartesi gunu yapilacakti ve bugune den geldi..
Saygilar halkimiza.

Анонимен каза...

çocuğu dövdülten sonra .DPS diye ulumalarını aklı olan biri ne anlama geldiğini bilir

Анонимен каза...

Konu ne Ahmet Doğan, ne HÖH. Bütün bu olan trajediden sonra getirilen yorumlar içler acısı. Yarabbi, yorum yapanları ıslah et. Beyler, nedir bu kin. Terörü nasıl savunabilirsiniz?
Nedir bu cahiliyet, nedir bu halk düşmanlığı. HÖH’ni komünist partisi mi sanıyorsunuz?
Kaldı ki, demokrasilerde komünist partisi de serbesttir ve seçimlere katılabilir. Millet oy verirse gelir iktidara. Siz kendinizi Milletin üzerine çıkarmaya ne hakkınız var. Millete hakaret etmeye hiçte hiç hakkınız yok. Sana oy verirse iyi de, vermezse kötü oluyor, öyle mi?
HÖH milletin temsilcisidir, çünkü milletin oylarıyla gelmektedir. Ona veya üyelerine küfür etmek bütün millete hakarettir. Sıkıyorsa kurarsın bir parti ve gidersin seçime. Milleti ikna edebilirsen gelirsin iktidara. Terörüstü nasıl savunabilirsin ve çiçeği burnunda bir politikacı Korman’a nasıl olurda Terörüstü savunmasını istersin. Korman zaten (mamino detense) acemiliğiyle neredeyse katili savunacak bir mesaj vermiş... Çok acı çok. Kimdir bu savunduğunuz katil. Yirmi beş yaşında; altı kere yargılanmış. Bir kaç defa hapiste yatmış. Tiner ve esrar kullanırmış. Polise de saldırmış. Kadın ticaretinden yargılanmış bir zavallı hasta bir insancık. Çok büyük ihtimalle onu karanlık güçler kullanmıştır. Bizimde varsayımlarımız var. Ancak bekleyeceğiz, sabırlı olacağız. Beyler kendinize gelin. Kendinizi bir anda parti başkanının koruması olarak hissedin. Dört gözle bakarken, gözünüzden kaçmış ve birisi kürsüde başkanın kafasına silah dayamış. Sizin göreviniz ne olacak, yıldırım gibi ve bir kovboy çevikliğiyle tabancanıza sarılıp vuracaksınız beyninden başkanınızın kafasına silah dayamış katili. Bu iş çocuk oyuncağı mı? İster şaka olsun, ister kürsüdekinin başına dayatılan çikolata tabancası olsun. Ey abuk sabuk yazanlar; O kongre Türk milletinin onurudur, namusudur ve şerefidir. Ne yazık ki, Bulgaristan devletinde içişleri gereken tedbirleri almamış. Mutlaka ve mutlaka hak ettiği cezayı almalıdır.
Orada AB Parlamenter de vardı, orada büyük bombalı terör olayı olsaydı Bulgaristan’da iç savaş olurdu. Kalkmışsınız, terörüstü savunacaksınız. Eğer terörist, başkana doğru koşarken etkisiz hale getirilseydi ve yakalansaydı, üzeri aranır, dövülmeden adalete teslim edilirdi. Terörist cinayet girişiminde bulunmuş, tabancasının teknik hatasıyla gerçekleştirememiş. Onu öpüp de, çiçekle mi teslim edeceklerdi güvenliğe. Hangi güvenliğe. Olmayan güvenliğe mi? Güvenlik vardı da niçin o noktaya ulaşabildi? Şükretsinler ki; öldürülmedi. Öldürülmemesinin sebebi de ardında kimlerin olduğunu bulabilmek içindir. Nefsi müdafaa diye bir madde var bütün dünya hukukunda ve ceza kanunlarında…
HÖH bu kadar acemi olduklarını bilmiyorduk. Bundan sonra yurtdışından böyle bir toplantıya giderken kendi güvenlik tedbirlerimizi almak zorunda kalacağız. Ve tüm delegeleri koruyacağız. Gökkurtlar milletini korumasını bilir…
Balkan Masası

Публикуване на коментар

Забележка: Само членове на този блог могат да публикуват коментари.